ENVIATS A SERVIR

Llença’t a servir a una altra parròquia! Fora de la teva comoditat, surt de la teva zona de confort i…
ENTREGA’T A SERVIR!

QUÈ ÉS
EMUNAH?

Volem convidar-te a fer una experiència de servir en la catequesi i/o projecte de Càritas a una parròquia amb necessitat de la nostra diòcesi. Sigues missioner! Donaràs el teu temps a gent nova d’un lloc nou. Segurament pensen diferent que tu, però busquen el mateix.

AJUDA’LS!

QUÈ FARÀS?
COM A DEIXEBLE ET LLENÇARÀS A
UN DELS TRES GRUPS SEGÜENTS:
CATEQUESI
DE JOVES

Moltes vegades no hi haurà res allà on vagis o n’hi haurà poc, desviu-te perquè la gent conegui allò més apassionant que et mou a tu.

MENJADOR
SOCIAL O DUTXES

Dona-li dignitat a la vida. Acompanyaràs a persones que no tenen les necessitats més bàsiques, però el més important és el temps que els hi dedicaràs, que se sentin estimats per tu!

REFORÇ
EDUCATIU O GRUP D'ACOLLIDA

Recordes quan necessitaves ajuda? Hi ha gent que no té aquest regal de poder tenir un reforç, sigues tu el seu!

COM A JOVE
QUÈ OBTENS?

Ser un MISSIONER a casa nostra i entre els nostres. No fa falta marxar massa lluny per donar-nos als altres. Quan ens donem als altres, el REGAL més gran és aquella satisfacció cristiana de que estàs fent el que faria el Senyor.

A més, obtindràs el CERTIFICAT de voluntariat. El pots incloure al teu currículum!

COM FUNCIONA?
ELS 3 GRANS EIXOS

SERVEI

Sigues enviat a servir juntament amb un altre voluntari d’Emunah. JUNTS fareu una experiència d’entrega i gratuïtat a les parròquies de destí.

PREGÀRIA

Ens PREDISPOSA cara a Déu per fer com els deixebles, enviats de dos en dos, com a portadors del seu amor des d’un servei discret.

FORMACIÓ

Rep EMPENTA per cuidar la teva fe i saber-te donar als altres. Comparteix les dificultats, les sorpreses i les preguntes que sorgeixin de la teva experiència.

SERÀ UNA EXPERIÈNCIA QUE NO OBLIDARÀS!

“El Senyor en designà uns altres setanta-dos i els envià de dos en dos perquè anessin davant seu a cada poble i a cada lloc per on ell mateix havia de passar.”

-Lluc 10,1

Un projecte conjunt de:

Logo delejove Terrassa login

Vols serVIR AL PROJECTE EMUNAH?

Volem convidar-te a fer una experiència de servir en la catequesi i/o projecte de Càritas a una parròquia amb necessitat de la nostra diòcesi. Sigues missioner! Donaràs el teu temps a gent nova d’un lloc nou. Segurament pensen diferent que tu, però busquen el mateix. AJUDA’LS!

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol mena de dubte o qüestió, escriu-nos i intentarem posar-nos en contacte amb tu l’abans possible!