Escola de pregària ’22

Escola-de-pregària-22

Que t’ensenyin a resar i a apropar-te més a Dèu? Un pla espectacular que vam tenir els joves de la diòcesi de Terrassa el divendres 21 d’octubre a la catedral del Sant Esperit.

Vam arribar i ens vam trobar a molts joves de diferents parròquies. Abans d’entrar ens van donar unes polseres de diferents colors, ja que cada color corresponia a un taller diferent: art, oració en silenci, adoració, lectio divina i lloança. Quan vaig escoltar lectio divina vaig preguntar que què era i em van donar la polsera d’aquell taller; ja que la gracia de l’escola de pregària es aprendre a resar de maneres diferents i que no coneixem.

El bisbe Salvador ens va rebre amb molt de carinyo i ens va parlar de com tenint el regal de la fe hem de mantenir la relació que tenim amb Deu i que una bona manera de fer-ho es aprenent a parlar amb Ell de diferents maneres.

Ens van separar en 5 tallers diferents i a mi em va tocar el de la lectio divina, on el bisbe Salvador ens va explicar com Dèu ens parla a través de la seva paraula i com nosaltres hem d’aprendre a escoltar-lo. Mentre ens explicava aquesta forma de resar, ens van donar una lectura del evangeli, i això em va agradar ja que vam posar a la practica allò que havíem après.

Quan van acabar els tallers ens vam reunir tots els joves per acabar el dia als peus de Jesús. Vam tenir una adoració preciosa on cada un de nosaltres vam tenir l’oportunitat de tenir un encontre personal amb Deu, d’escoltar-lo, de parlar amb Ell, i com va dir el bisbe, de descansar en Ell.

Per acabar vam sopar tots al jardí on vam poder parlar entre nosaltres i compartir allò que havíem viscut als diferents tallers. Això si, tots ens vam quedar amb les ganes de tornar i de conèixer les altres formes de resar.

Sens dubte, va ser una tarda fantàstica on vam poder conèixer una mica mes a Dèu i on vam poder aprendre noves formes d’encontrar-nos amb Ell.

AJUDA’NS

A FINANÇAR

Si vols ajudar econòmicament: ES74 2100 3385 3722 0011 5557

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol mena de dubte o qüestió, escriu-nos i intentarem posar-nos en contacte amb tu l’abans possible!