NICODEMUS

TORNAR A NÉIXER

PLACES EXHAURIDES

Nicodemus et servirà per poder argumentar i explicar la teva fe. També t’ajudarà a tenir una relació més propera amb el Senyor des d’una perspectiva acadèmica, que beu de la teologia, i gràcies a una experiència comunitària i personal.

A QUI VA
DIRIGIT?

Nicodemus va dirigit a tot jove que busca enfortir la seva fe des de la raó. La fe implica convivència i, per això, aquest projecte està especialment enfocat als catequistes de les parròquies que viuen la missió de transmetre l’Evangeli.

I A TU, JOVE QUÈ
ET POT APORTAR?

Nicodemus no només et servirà per poder argumentar i explicar la teva fe, també et farà tenir una relació més propera amb el Senyor, perquè construiràs una relació d’intimitat amb Ell des d’una perspectiva acadèmica, que beu de la teologia, i gràcies a una experiència comunitària però profundament personal.

QUÈ IMPLICA APUNTAR-SE A NICODEMUS?

Com qualsevol relació, exigeix un compromís. En aquest cas, el curs es basarà en una sessió setmanal excepte als temps d’exàmens, que es duran a terme els dijous de 20:30h a 22:30h a l’Església de la Santíssima Trinitat de Sabadell (C. de Zurbano 2, Sabadell). Hi haurà Missa a les 20:00 per qui ho desitgi. Per les despeses del projecte demanem un donatiu de 50€, import que inclou la cobertura dels materials i del pica-pica.

Tenint en compte la implicació que s’està posant en el projecte, necessitem per part teva, una assistència assídua i compromesa per poder mantenir el to de la comunitat i la continuïtat amb els continguts donats.

COM
FUNCIONA?
COST
50€

ESGLÉSIA DE LA SANTÍSSIMA TRINITAT

DE SABADELL

Us deixem la referència del lloc on realitzarem Nicodemus

📍 Carrer de Zurbano 2, Sabadell.

AJUDA’NS

A FINANÇAR

Si vols ajudar econòmicament: ES74 2100 3385 3722 0011 5557

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol mena de dubte o qüestió, escriu-nos i intentarem posar-nos en contacte amb tu l’abans possible!