Testimoni i vídeo resum de BE APOSTLE’22

Estimat Jesús, Com puc descriure la setmana que acabo de viure? Encara estic assimilant tot el que has fet en mi. Jo que pensava que venia a aquests campaments per les meves forces, m’he adonat que no era així. Que eres Tu el que em buscava. Eres Tu el que tenia preparat tot el que he viscut.

Gràcies Senyor per demostrar-me un cop més que m’estimes. Gràcies per deixar-te veure en cadascuna de les persones que han compartit aquesta setmana amb mi. Gràcies per demanar-me que m’entregui a Tu, que només et miri a Tu. Dona’m la gràcia de voler seguir-te i d’estimar-te cada dia més. Que sigui teva per sempre. Només Tu fas noves totes les coses. Renova el meu cor. Te’l vull entregar per a que sigui teu i facis en mi la teva voluntat. Gràcies un cop més per escollir-me i deixar-me viure tot el que m’estàs regalant.

No vull que això es quedi aquí. Ajuda’m a portar-ho a casa, als meus amics, a l’escola… i que comenci a viure de Veritat. Amb Tu Jesús. Gràcies a tu també Maria, mare meva, per ser el meu exemple a seguir. Jo també vull dir sí com tu.

Be Apostle’22

AJUDA’NS

A FINANÇAR

Si vols ajudar econòmicament: ES74 2100 3385 3722 0011 5557

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol mena de dubte o qüestió, escriu-nos i intentarem posar-nos en contacte amb tu l’abans possible!