Qui soc jo per Jesús? Aquesta és la pregunta que es va plantejar als més de 200 joves que van participar a la trobada d’adolescents del passat divendres 18 de novembre, a la parròquia de Sant Esteve de Granollers.  

La trobada va començar amb un berenar tots junts. Tot seguit van entrar a la sala Sant Esteve al ritme de la música. El bisbe Salvador va donar la benvinguda i va llançar aquesta pregunta: com creus que Jesús et mira? Tant la proximitat del bisbe com la resposta dels joves no van deixar a ningú indiferent. El Joan Sabé va fer la xerrada de la trobada donant resposta a la pregunta plantejada: ets el seu fill estimat, ets escollit, ets únic i estàs fet per un propòsit. 

Després de la xerrada es van fer grups petits amb els joves de les diferents parròquies, on es va poder compartir les reflexions sobre la pregunta plantejada. Per acabar, ens vam trobar a l’església on es va fer una dinàmica i una estona de pregària. 

Aquell dia vam veure com el Senyor també es fa present en la vida dels més joves en moments de diversió i pregària, compartint una mateixa fe.

AJUDA’NS

A FINANÇAR

Si vols ajudar econòmicament: ES74 2100 3385 3722 0011 5557

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol mena de dubte o qüestió, escriu-nos i intentarem posar-nos en contacte amb tu l’abans possible!